A "CAWI online kutatási közösség" részvételi szabályzata

 

CAWI online kutatási közösség részvételi szabályzata

A CAWI online kutatási közösségben való részvétel önkéntes és regisztrációhoz kötött. A tagság megszüntetése bármikor kérhető (tagság megszüntetési igénye esetén írjon munkatársainknak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre).

A CAWI regisztrált tagja csak olyan a 15. életévét már betöltött, Magyarországon élő személy lehet, aki elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot és a Részvételi szabályzatot. A CAWI tagok saját nevükben, nevük és e-mail címük (továbbá a regisztrációs kérdőívben szereplő egyéb adatok: születési dátum, nem, állandó lakhely irányítószáma és település neve stb.) megadásával és csak egyszer regisztrálhatnak a kutatási közösségbe. Amennyiben egy tag egyszerre több regisztrációval rendelkezik, vagy fiatalabb, mint 15 éves, illetőleg nem Magyarországon él, a CAWI – utólagos kiértesítés mellett – törölni fogja a felhasználót.

A CAWI a tagoknak kutatási meghívókat küld a kutatásaira e-mailben. A CAWI tagok vállalják, hogy ezekben a kutatásokban rendszeres időközönként részt vesznek, a kérdésekre őszintén, legjobb tudásuk szerint válaszolnak, és szándékosan nem közölnek valótlan adatokat.

A kutatások természetüknél fogva megrendelőik bizalmas, üzleti titkot tartalmazó anyagait, információit (a teljesség igénye nélkül: márka elnevezések, reklámanyagok, új termékek, szolgáltatások stb.) tartalmazzák. A CAWI tagjai jelen Részvételi szabályzat elfogadásával kötelezettséget vállalnak, hogy a kérdőívekben szereplő információkat (beleértve szöveges és képes anyagokat) a CAWI előzetes írásbeli engedélye nélkül nem hozzák nyilvánosságra, nem szolgáltatják ki, más személyek számára nem teszik hozzáférhetővé, azokról másolatokat még személyes célra sem készítenek.

A CAWI tagok vállalják, hogy a nekik küldött kutatási meghívók alapján saját maguk töltik ki a kutatásokat, a kutatási meghívót harmadik személy felé nem továbbítják, és elzárkóznak attól, hogy a nevükben más vegyen részt a kutatásokban. Amennyiben tudomást szereznek arról, hogy azonosítójuk vagy jelszavuk illetéktelen kezekbe kerül, arról haladéktalanul értesítik a CAWI üzemeltetőit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A CAWI a kutatásban résztvevő tagok között nyereményeket sorsolhat ki vagy bizonyos esetekben valamennyi résztvevőt jutalmazhatja. A sorsolások nyilvánosak, azokra az CAWI Services Kft., 1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 39. szám alatti irodájában kerül sor előre kihirdetett időpontban. A nyerteseket a CAWI a sorsolástól számított 7 munkanapon napon belül értesíti. Amennyiben a nyertes az értesítéstől számított 14 napon belül nem jelentkezik nyereményéért, helyette új nyertes kerül kisorsolásra. A nyeremények átvétele személyesen történik a CAWI Services Kft., 1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 39. szám alatti irodájában, vagy a regisztrációkor megadott címre küldhető el postán a nyertes kérésére, amennyiben a nyeremények mérete és értéke ezt lehetővé teszi. A postázási költség a CAWI Services Kft.-t terheli – de felelősséget nem vállal a csomagok tartalmának épségéért. A nyertes köteles magát a nyeremény átvételekor megfelelően igazolni, a nyeremény átvételét írásban megerősíteni. Ha a nyertes a 18. életévét még nem töltötte be és / vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt jogosult. A nyerteseket nem terheli adófizetési kötelezettség, a CAWI Services Kft. vállalja, hogy megfizeti a nyereménnyel kapcsolatban közvetlenül felmerülő adóterheket és egyéb költségeket.

A regisztrációval a tagok elfogadják a CAWI Részvételi Szabályzatát és az Adatvédelmi Nyilatkozatát. A CAWI fenntartja a jogot, hogy ezeket módosítsa – de minden esetben értesítést küld a tagok részére a tervezett módosításról legkésőbb 7 nappal annak hatálybalépése előtt, lehetőséget biztosítva a tagoknak a regisztráció törlésének kezdeményezésére.

 

Köszönjük, hogy részt vesz a CAWI közösségében és válaszaival segíti munkánkat! Reméljük, érdekesnek találja majd a CAWI közösséggel való együttműködést.

 

A CAWI Csapata